Welcome to diarikuciklululs Like My Blog ? Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Ciklululs Official Blog
POTPET !
WELCOME (!) have fun dear .
2 give comments | posted at Tuesday, July 17, 2012
Cara untuk mengetahui "siapa yang mencuri gambar anda"
[comment here]

Hello guys , hari nie nurull nak share serba sedikit segala ilmu yang ada .. haha cehh takda la semua , hanya serba sedikit je .. Btw sebelum nie nurull ade tunjuk ajar macam mana nak tahu " siapa yang unfriend/block kite kan " ..

Oke sekarang nurull nak tunjuk ajar sedikit macam mane nak tahu " siapa yang curi gambar kita " .. hah ! menarik tak ? tak mustahil la kan kite takboleh tahu , zaman sekarang serba bole , semua da maju .. Macam-macam orang da boleh reka itu ini , dan bagai-bagai lah ..

Dan tak mustahil jugak la kalau ada orang yang curi gambar kite , mana la tahu kan kite da cantik molek edit punye edit , dok menghadap skrin komputer .. Orang lain pulak curi gambar kite .. Dah selalu jugak la benda nie jandi , terutamanya dekat FACEBOOK !

Tanpa membuang elektrik ,beginilah caranya :

Terjun di sini --> TEKAN ITU , TEKAN INI

Pilih gambar yang korang mahu kan , dan masukkan antara "upload your image" atau "Enter image address"

Dan akhir sekali klik SEARCH



*gambar hiasan




2 comment(s)
Welcome
new blogger (!) since 5.5.2012
About Stuff Entries

BUNNY

Hello si kacak dan si comel .. jangan lupa tinggalkan jejak oke . ringan-ringankanlah tulang tu untuk follow ciklululs ye .
Find Me At :



Banner

<a href="http://i1280.photobucket.com/albums/a500/yayaafariha/anigif_zps37108328.gif" /></a>