Welcome to diarikuciklululs Like My Blog ? Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Ciklululs Official Blog
POTPET !
WELCOME (!) have fun dear .
4 give comments | posted at Sunday, May 13, 2012
didalam kesibukan ade kerinduan
[comment here]


hey kawan , selamat tengah hari .. khabar apa korang harinie (?) *hee ayat pelik~ dunia sekarang nie semakin maju dan kian berkembang kan .. orang ramai berdaya saing untuk dapat kan apa yang mereka mahukan dan impikan .. termasuk lah nurul seorang pelajar tingkatan 5 , walaupun nurul sibuk dengan kelas tambahan itu ini .. tetapi dalam hati nurul masih terpahat 1 kerinduan yang amat dan teramat ..dan nurul rase kerinduan ini takkan pernah terpadam walau sedikit pun .. ya allah aku amat merindui 2 hamba mu yang telah pergi meningalkan keluarga ku ..

akak , abang ; adik rindu akak gan abang .. rindu sesangat .. kekadang nurul rasa nak sangat jumpa dengan dyeorang , nak tengok wajah dyeorang .. " boleh tak saya nak cium mereka (?) boleh tak saya nak peluk mereke (?) saya teringin sangat-sangat nak peluk mereka .. "

tapi sayang , itu semua hanya angan-angan .. nurul takkan pernah dapat nak peluk dan cium mereka .. "ya allah izinkanlah aku bertemu dengan 2 orang hamba mu itu , walaupun hanya sekadar didalam mimpi , walaupun hanya sekadar sementara .. sejujurnya hamba amat merindui mereka "

tapi .. nurul bersyukur , nurul masih ada seorang abang .. alhamdulilah doa nurul termakbul .. hubungan nurul dengan abang semakin rapat daripada dulu .. asal pergi mana-mana mesti bergaduh , sampaikan orang cakap kteorang tak serupa adik beradik " macam anjing dan kucing " ..
walaupun nurul takpernah sekali pun jumpa dengan mereka , mereka tetap nurul merindui .. mereka tetap keluarga nurul .. mudah-mudahan mereka ditempat di kalangan orang-orang yang beriman ..

I MISS YOU SISTER , BROTHER ; FOREVER AND EVER AND EVER
4 comment(s)
Welcome
new blogger (!) since 5.5.2012
About Stuff Entries

BUNNY

Hello si kacak dan si comel .. jangan lupa tinggalkan jejak oke . ringan-ringankanlah tulang tu untuk follow ciklululs ye .
Find Me At :Banner

<a href="http://i1280.photobucket.com/albums/a500/yayaafariha/anigif_zps37108328.gif" /></a>